Joomla Template by Create Website

Δήλωση 2ης Ξένης Γλώσσας

Αποτέλεσμα εικόνας για Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες (αφορά μαθητές της Δ τάξης)

Για τον ορθό και έγκαιρο προγραμματισμό της διδασκαλίας της 2ης Ξένης Γλώσσας στην Ε? τάξη των Δημοτικών Σχολείων για το σχ. έτος 2020-21

Καλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2020- 2021 στην Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου να συμπληρώσουν τη γλώσσα προτίμησης του παιδιού τους (Γαλλική ή Γερμανική) και να την καταθέσουν στον

Διευθυντή του Σχολείου τους    στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στο 2462087796 έως 31 Μαΐου 2020.

Οι μαθητές/τριες διδάσκονται ως 2η ξένη γλώσσα όποια από τις δυο (Γαλλικά ή Γερμανικά) έχει την πλειοψηφία των δηλώσεων προτίμησης σε επίπεδο τμήματος, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τις δηλώσεις των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν κατά το επόμενο σχολικό έτος στην Ε΄ τάξη.

Σε περίπτωση ισοψηφίας στις προτιμήσεις των μαθητών/τριών του τμήματος, διδάσκεται ως 2ηξένη γλώσσα αυτή για την οποία υπάρχουν διαθέσιμες διδακτικές ώρες σε επίπεδο οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν επιτρέπεται αλλαγή τμήματος μαθητών/τριών λόγω διαφορετικής προτίμησης σε σχέση με τη 2η ξένη γλώσσα που πλειοψήφησε και διδάσκεται στο τμήματους.

Ο ΔIEYΘΥΝΤΗΣ

 

 

Φώτιος Μπαζάκας

Εμφανίσεις: 474