Joomla Template by Create Website

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ του 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δ/νση :

Πληροφορίες: 1. Κική Πρέβεζα 2.Βενέσης Χρήστος

Τηλ:6974275205

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

                                                                     Προς: 1. ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

                                                                                2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

 

ΘΕΜΑ:  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ του 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

                Στις ενημερώνουμε ότι ύστερα από αυτοψία που πραγματοποιήσαμε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών και σύμφωνα με στις μαρτυρίες των δασκάλων και του Δ/ντη διαπιστώσαμε τα εξής προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης .

 

1. Στο σχολείο στις χειμερινούς μήνες επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τόσο στις αίθουσες όσο και στις κοινόχρηστους χώρους. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αρρωσταίνουν τα παιδιά και να μην πραγματοποιούνται τα μαθήματα σε ομαλές συνθήκες. Άμεσα πρέπει

να κλείσουν με διπλά τζάμια τα  αίθρια του 2ου ορόφου τα οποία είναι κατασκευασμένα από πολυκαρβονικό υλικό και μονά σιδερένια τζάμια.  Το κόστος στις στις επέμβασης δεν ξεπερνάει στις 5000?. Η εξοικονόμηση πετρελαίου από την επέμβαση θα είναι μεγάλη.

 

2. Το σχολείο δεν έχει γραμμή internet με οπτικές ίνες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο πάνω από 5 υπολογιστές,  δεν υπάρχει εσωτερικό δίκτυο internet σε κάθε τάξη και οι υπολογιστές είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας. Έτσι το μάθημα στις πληροφορικής δεν μπορεί ουσιαστικά να πραγματοποιηθεί.

 

3.  Η βιβλιοθήκη του σχολείου έχει πολύ υψηλά ποσοστά υγρασίας, τα πλακάκια στο δάπεδο έχουν ξεκολλήσει και δεν υπάρχει εξαερισμός με συνέπεια η αίθουσα να μην είναι λειτουργική. Tα πλακάκια σε διάφορα σημεία του δαπέδου του σχολείου έχουν ξεκολλήσει  και χρειάζονται επισκευή.

 

4. Η αίθουσα εκδηλώσεων είναι εντελώς «γυμνή», δεν έχει κουρτίνες, δεν έχει εξοπλισμό, δεν έχει μοκέτα και η ακουστική του χώρου δεν επιτρέπει την εκτέλεση οποιασδήποτε πολιτιστικής δράσης.

 

Παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστούν τα άνωθεν προβλήματα στην τρέχουσα σχολική χρονιά.

 

Με τιμή

Το Δ.Σ. 

Εμφανίσεις: 263