Joomla Template by Create Website

7o Δ.Σ. Γρεβενών - Προσφορά δωρεάν αθλητικού εξοπλισμού στο σχολείο μας

Σήμερα 18 Οκτωβρίου 2018, επισκέφθηκαν το σχολείο μας εκπρόσωπος της σχολικής επιτροπής του Δήμου Γρεβενώνεργαζόμενοι της αθλητικής εταιρείας INTERSPORT, γρεβενιώτες αθλητές του στίβου και ο εθνικός προπονητής και συνάδελφος γυμναστής Βαγγέλης Παπανίκος και προσφέρθηκε δωρεάν αθλητικός εξοπλισμός, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φθάνουμε στα Άκρα» της εταιρείας INTERSPORT που έχει ως σκοπό να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού στα μικρά παιδιά. 

 Ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε την εταιρεία για την ευγενική της χορηγία και στους μαθητές μας μίλησαν για τα οφέλη του αθλητισμού και μετέδωσαν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι», ο Μηνασίδης Θεόδωρος, χρυσός βαλκανιονίκης και πανελληνιονίκης στο ακόντιο και ο

15χρονος Σπύρος Μακριδάκης αργυρός πανελληνιονίκης στα 150 μ. Εντύπωση προκάλεσε στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, η μεστότητα του λόγου τους και η παρακίνηση η ασχολία με οποιαδήποτε άθλημα, που συμβάλλει στη σωστή διατροφή και την αποφυγή της μόδας της εποχής μας η ενασχόληση των παιδιών με τους Η/Υ και τα κινητά τηλέφωνα. 

Στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών μας κι έγινε ένας πλουραστικός διάλογος για αρκετή ώρα με τις ωφέλειες της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

Ελπίζουμε οι αθλητές μας να επισκεφθούν ξανά το σχολείο μας για να συμβάλλουν με το ήθος και το χαρακτήρά τους στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών μας.

 

 

 

Ο Διευθυντής

 

Φώτιος Μπαζάκας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
Εμφανίσεις: 7994