Joomla Template by Create Website

Εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου στο 7ο Δ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (φώτος+vids)

Εδώ Πολυτεχνείο!

Στις 16 Νοέμβρη 2018 οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών διοργάνωσαν επετειακή εκδήλωση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

H αφήγηση του χρονικού της εξέγερσης παρουσιάστηκε από τoυς μαθητές της Ε΄και Στ΄Τάξης. Τη μουσική επιμέλεια είχε η μουσικός μας  ΄Αρτεμις Ψύρρα, ενώ  η ιστορική μνήμη εκφράστηκε μέσα από την τέχνη με τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών, με την καθοδήγηση των δασκάλων της Ε΄και Στ΄τάξης και της δασκάλας εικαστικών Ευδοξίας Σαπνάρα.

Η χρήση των νέων τεχνολογιών συνέβαλε στη δημιουργία ενός φαντασμαγορικού σκηνικού, κάνοντας μας να ονειρευτούμε με μάτια ανοιχτά. Την επιμέλεια είχε η δασκάλα  της Στ΄τάξης  Γαλάνη Βασιλική.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην εκδήλωση απέσπασαν το πιο θερμό και δυνατό χειροκρότημα των θεατών, ενώ οι κριτικές από τους παρευρισκομένους ήταν ενθουσιώδεις.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη δασκάλα της μουσικής του σχολείου μας ΄Αρτεμη Ψύρρα, το Θεατρολόγο μας Πανταζή Πανταζόπουλο και την δασκάλα των Εικαστικών  Ευδοξία Σαπνάρα, καθώς και τις δασκάλες των τμημάτων: Κόγιου Νεκταρία και Γαλάνη Βασιλική και τη δασκάλα Πληροφορικής Διαμαντή Αθηνά.

 

O Διευθυντής

 

Φώτης Μπαζάκας

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

΄Οσοι από τους μαθητές ή γονείς επιθυμούν να πάρουν τις φωτογραφίες, ας επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=oLmmEiqnXeY&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=oLmmEiqnXeY&feature=youtu.be

Εμφανίσεις: 9647